Tilmeld


 

Hvilken vej blæser vinden? Foodtrends 2019-2029

Verden er i konstant forandring – det gælder ikke mindst vores spisevaner, som netop i disse år undergår store forandringer qua opdaterede spisemønstre, øget udespisning, større fokus på sundhed og ikke mindst forbrugernes mange og nye krav til den mad, de skal spise.

Hør sociolog og fremtidsforsker Birthe Linddal give sit bud på de fødevaretrends, som får størst betydning frem mod 2029. Birthe Linddal er oprindeligt uddannet sociolog og historiker, men har arbejdet med fokus på fremtidens forbrugere og fødevareforbrugere siden år 2000.

I oplægget vil Birthe Linddal berøre nedenstående emner:
• Hvorfor forholde sig til fremtiden?
• Verden i forandring – megatrends og modtrends
• Hvem er den moderne forbruger?
• 10 afgørende foodtrends frem mod 2029

Efter oplægget serverer Flensted, Tulip, Royal Greenland, Schulstad og Arla mad og giver deres bud på lækre foodtrends.

PROGRAM
Kl. 15.00 Velkomst ved Hørkram
Kl. 15.15 Birthe Linddal
Kl. 16.15 Pause og rundvisning i Hørkram
Kl. 17.00 Dialog med leverandørerne
Kl. 18.00 Spisning
Kl. 19.00 Afslutning

TID OG STED
Onsdag den 20. marts kl. 15-19.00
Hørkram Foodservice, Torshøjvej 59, 8362 Hørning

DELTAGERPRIS
Gratis

Vi glæder os til at se jer til en inspirerende eftermiddag!

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google