Buy Tickets
Seminar om fremtidens bæredygtige fødevarer
2020 kalder på nye fødevareløsninger, der kan reducere det globale klimaaftryk
En tredjedel af den globale C02-udledning stammer fra vores fødevarer, og vi spiser for meget af det samme. Hele 75% af verdens samlede fødevareindtag stammer fra bare 12 afgrøder og fem dyrearter. Behovet for handling er derfor stort og akut.
På dette seminar vil Hørkram i samarbejde med Unilever Food Solutions bidrage med vidensdeling og nye, konkrete løsninger – blandt andet med udgangspunkt i Future 50 Foods-rapporten der er udviklet i samarbejde mellem UFS og WWF – Verdensnaturfonden. Der vil ydermere være fokus på nye og velsmagende plantebaserede produkter, som rent miljømæssigt er klimavenlige såvel som økonomisk bæredygtige.
Samarbejdetmed de professionelle køkkener er væsentligt i forhold til at ændre madvaner på et overordnet samfundsmæssigt plan, og I er med til at skabe trends, inspirere og lære forbrugerne om nye løsninger.
Vi håber derfor at se dig til en eftermiddag fyldt med vidensdeling om fremtidens bæredygtige fødevarer.
Pris:
Deltagelse er gratis. Maks. 3 deltagere pr. køkken.
Tid:
Tirsdag den 3. marts kl. 15-19.
Sted:
Hørkram, Torshøjvej 59, 8362 Hørning